fliser

Valget af fliser hænger også sammen med arbejdsmængden

Valget af fliser hænger også sammen med arbejdsmængden

Der findes næsten ikke noget pænere, end hvis man lige har fået lagt sig nogle nye fliser, om det så er til en indkørsel, i en gårdsplads eller ved terrassen.

De kan tage sig flotte ud mange steder, og det er faktisk lige meget, om det er fliser i Holstebro eller fliser i Aabenraa, for de er bare flotte, når de lige er blevet lagt, og man bruger i starten lang tid på at vise dem frem og ikke mindst gøre dem rene.

Men før man kommer så langt, så skal de jo lægges, og det kan man vælge at gøre selv, men man kan også få professionelle til det.

Det er nok klart, at det vil tage kortest tid, hvis man får professionelle til at gøre det, hvis man kan aftale en periode, de kan gøre det i, end at man selv skal til at prøve sig frem med det, hvis man ikke har så meget erfaring med det.

Dog er det jo også forståeligt, hvis man gerne vil spare de penge, så man vælger at lægge dem selv, men så skal man virkelig også sætte sig ind i, hvordan man gør det.

Det er jo ikke bare noget med at smække dem ned på jorden, for udover det ville blive skævt, hvad skal så holde dem sammen?

Så er der jo også det med, at det kommer an på, hvordan mønsteret er på disse fliser, hvis de for eksempel skal sættes sammen.

Måske vil man gerne have nogle, der varierer i længde og bredde, så det giver lidt afveksling, men det skal stadig være symmetrisk.

Så er der også de tilfælde, hvor man skal hen at sætte dem sammen i et sirligt mønster, som virkelig ikke alene kræver erfaring med at lægge fliser generelt, men også at man har forstand på geometri.

Du kan nok se, at det ikke bare er noget, man lige kaster sig over at gøre.