alkoholbehandling

Slip dit misbrug med en grundig alkoholbehandling

Slip dit misbrug med en grundig alkoholbehandling

advertorial

Vil du gerne holde op med at drikke og leve resten af dit liv i ædru tilstand? Så kan du med fordel læse med i det følgende.

Alkoholafvænning – din vej ud af misbruget

Hvis du vil være helt sikker på at din afvænning har varig effekt, bør du opsøge professionel hjælp dertil. Det kan væretemmelig risikabelt at begive sig ud i en alkoholafvænning på egen hånd – og der er samtidig temmelig stor sandsynlighed for at dette projekt vil mislykkes.

Det er de færreste alkoholikere som formår at aflægge sig misbruget uden hjælp. Vanens magt er stærkere end man måske lige går rundt og tror. Og derfor vil de fleste inkarnerede alkoholikere være tilbøjelige til at række ud efter flasken allerede efter det første døgn af en gør det selv afvænning.

Der ud over er det faktisk temmelig farlige selv at forsøge sig med afvænning. Du vil, såfremt dit misbrug er af svær og længere varende karakter, skulle gennemleve et sandt helvede af voldsomme alkohol abstinenser. Disse tåler ingen sammenligning med almindelige tømmermænd, som er det rene vand ved siden af.

alkoholbehandling

Du vil opleve influenza lignende symptomer så som feber med kulderystelser og svedeture. Du vil kaste op i ét væk, og smerterne i dit hoved og i din krop vil være ganske ubærlige. Og dertil kan du så lægge dyb depression, eventuelt ledsaget af delirium og selvmordstanker.

Få hjælp til afvænning hos Behandlingscenter Stien

Det er således temmelig vigtigt at du får mulighed for at komme ud af dit misbrug under overvågning af professionelt sundhedspersonale, som kan træde til hvis du eksempelvis er i fare for at dehydrere. Denne proces kaldes for afrusning, og bør gå forud for en hver form for alkoholbehandling.

Du kan læse mere om Behandlingscenter Stiens tilbud om afrusning og afvænning på centerets hjemmeside https://behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling/.