terrasse pris

Skal du have lavet ny terrasse?

Skal du have lavet ny terrasse?

Træterrasser er en skøn ting. Træet gør, at terrassen får et skønt og naturligt udseende. Den er faktisk også ret nem at vedligeholde, selvom den er i træ. Udført i det helt rette kvalitetstræ, så skal den blot behandles få gange med flere års mellemrum.

Men hvordan opfører man en terrasse i træ? Hvad koster det? Og hvor kan du finde inspiration til netop din nye træterrasse?

Få et erfarent firma til at bygge din træterrasse

At give sig i kast med projekt “træterrasse” er kun noget, man skal gøre, hvis man selv er tømrer eller lignende og har stor erfaring fra at arbejde med træ.

Det er altså langt bedre for dig at hyre et professionelt firma. Det gælder både i forhold til tid, penge og kvalitet. Nok kan du spare nogle penge med et “gør-det-selv” projekt, men din besparelse kommer meget vel til at betyde noget for kvaliteten. 

Hvor finder du så det der professionelle firma? 

Det kan f.eks. være en dygtig tømrer, der har erfaring med at opføre træterrasser. Der findes også håndværkerfirmaer, der udelukkende specialiserer sig i at bygge træterrasser.

Et af disse er Kun Terrasser. Dem kan du læse mere om her: https://www.kun-terrasser.dk/priser

Hvad koster en træterrasse?

Det er svært at slynge en pris ud. Det kommer meget an på, hvordan terrassen skal se ud. Hvor stor den skal være – og hvilken slags træ, der skal bruges til terrassen. 

Find inspiration til din træterrasse online 

Hvordan skal din træterrasse se ud? Der er utrolig mange måder at lave den på. Hvis du vil have inspiration, kan du med fordel søge online og finde eksempler på terrasser i træ.

Har du selv en idé, kan du rådføre dig med din tømrer eller terrassefirma og få dem til at tegne et bud på din løsning.