dødsbø

Rydning af dødsbo på Sjælland

Rydning af dødsbo på Sjælland

Når en person dør, efterlades et dødsbo. Begrebet dækker over formue og egendele, og eventuelle arvinger skal dele dødsboet. Det står arvingerne frit for, at klare bodelingen selv. Men da det kan være en stor og uoverskuelig opgave, specielt i en svær tid, kan der udpeges en bobestyrer fra Skifteretten. Inden dødsboets værdier kan blive fordelt til de respektive arvinger, skal det pakkes ned. Da dette ligeledes kan være en stor opgave, private firmaer at klare opgaven for den efterladte familie.

Mortem BoligRyd udfører opgaver som nedpakning, oprydning og rengøring af dødsbo. Firmaet varetager praktiske opgaver i forbindelse med dødsbo i Roskilde og København, men er villige til at servicere kunder på hele Sjælland.

Mortem BoligRyd tilbyder professionel hjælp til varetagelse af diverse oprydningsopgaver der måtte være, når man står med et dødsbo. Med stor erfaring inden for området, er Mortem BoligRyd godt klædt på til alle opgaver vedr. rydning, nedpakning og rengøring af dødsboer. Firmaet har desuden stor forståelse for, at det kan være et følsomt område for de efterladte. Du vil derfor blive mødt af medarbejdere der altid udviser respekt, og som desuden altid er grundige i deres arbejde. Mortem BoligRyd har arbejdet sammen med mange forskellige kunder, der alle har været meget tilfredse med det arbejde, firmaet har leveret.

Mortem BoligRyd tilbyder rydning og nedpakning af både lejligheder og huse. Prisen varierer, alt efter størrelsen på dødsboet og hvor mange mandetimer der skal lægges i opgaven. Du får dog alle firmaets ydelser til yderst overkommelige priser. Mortem BoligRyd giver dig desuden et tilbud, hvis dødsboet indeholder værdigenstande, med henblik på opkøb.

Firmaet startede op i 2019, og foruden hjælp med dødsbo, varetager Mortem BoligRyd også flytteopgaver. Kontakt firmaet for at få en snak om, hvordan flytningen klares bedst, samt et bud på en pris i forbindelse med flytningen.