taste of the wild

Har dit kæledyr prøvet økologisk foder?

Har dit kæledyr prøvet økologisk foder?

Taste of The Wilder højkvalitetsfoder til hunde og katte. Det er økologisk, kornfrit,  og lavet af kød fra vildtgående dyr og vildtfanget fisk, samt sunde frugter, grøntsager og helt naturlige antioxidanter. Man kan få det i mange forskellige smagsvarianter.

Uanset om du tror på økologi, ved du sandsynligvis, hvor vigtig en rolle diæt spiller i dit kæledyrs generelle helbred. Folk, der skifter til økologiske fødevarer, fortæller ofte om et løft i deres energiniveau. Deres hud forbedres og udslæt forsvinder. Hvis man spiser økologisk bliver man ikke forkølet, lider ikke af allergi og man komme sig hurtigere efter sygdomme. De sundhedsmæssige fordele ved at spise økologisk ser ud til at vare langvarig.

Efterhånden som den gode nyhed om økologiske diæter har spredt sig, begynder hunde- og katteejere at undre sig over, om kostholdsændringer kan hjælpe deres kæledyr. Gælder fordelene ved en økologisk diæt også vores kæledyr? Vi ønsker alle sunde, glade kæledyr, men er den højere pris af økologisk hundefoder er det virkelig værd? Overvej de potentielle fordele ved økologisk kæledyrsfoder som Taste of the wild til din hund eller kat.

Reduktion af hudlidelser og allergier. Hvis din hund lider af allergier eller en irriterende hudtilstand, har du sandsynligvis prøvet “alt” i håb om at give dit kæledyr en vis lettelse. Særlige dips, spray, shampoo, cremer og medicin kan muligvis ikke hjælpe .Premium-mærker af hundefoder anbefalet af dyrlæger lader stadig nogle hunde skrabe eller skaldet. Hvorfor fungerer ikke noget, og hvorfor skal økologisk mad være anderledes?

Økologisk foder kan give dit kæledyr den bedste chance for at bekæmpe hudinfektioner og allergier på lang sigt. Det er fri for kunstige farver og smagsforstærkere, kemiske tilsætningsstoffer og giftige pesticider, der kan være kilden til din hunds allergi. Organisk foder indeholder kvalitetsprotein og kornkilder med en usædvanlig ernæringsværdi. Dette understøtter dit kæledyrs immunforsvar til at hjælpe med at opbygge modstand mod hudinfektioner.

Økologisk foder er en god kilde til korn og proteiner og manglen på kemikalier og kunstige stoffer gør Økologisk foder mere fordøjelig. Hvis dit kæledyr kaster op lejlighedsvis efter måltider eller ofte oplever luft i maven, er oppustet eller har diarré, skal dyret undersøges af dyrlæge for sygdomme. Finder denne ikke en årsag, så er det en god idé at give din hun eller kat en økologisk diæt, og du vil straks bemærke forbedringerne! Endnu en gang er det den overlegne ernæringsmæssige værdi af økologisk foder, der kan gøre en forskel. Efter det er naturligt mere nærende, mange ejere rapporterer, at deres kæledyr spiser mindre økologisk hundefoder end andre kommercielle sorter.