Skoda Brøndby

Find din nye brugte bil hos Skoda brøndby

Find din nye brugte bil hos Skoda brøndby

Står der ny bil på din og resten af familiens ønskeliste her op til jul? Så er du sikkert allerede godt i gang med at afsøge markedet for muligheder.

Du har sikkert bladret igennem forhandlerbrochurer og diverse bilmagasiner for at blive klogere på specifikationer og egenskaber for de enkelte biler på markedet. Måske er ønsket allerede udvidet med en model og et mærke – og måske har du allerede lige korset dig en ekstra gang da du nåede frem til prisen på ønske bilen.

I Danmark er fabriksnye biler nemlig temmelig dyre at anskaffe på grund af de høje skatter og afgifter som skal lægges oven i bilernes reelle nypris. Dette medfører at du højst sandsynligt skal ud og optage et lån for at kunne finansiere køb af ny bil. Du vil samtidig hurtigt opdage at din nye bil efter et par år ikke er nær så mange penge værd som da du købte den.

Faktisk taber en bil størstedelen af sin nyværdi inden for de første tre til fem år. Afhængig af størrelsen på dit lån vil du således ikke kunne sælge din bil igen uden at lide et tab. Og så vil du nok ærgre dig over at du ikke kiggede i retning af markedet for brugte biler til salg i Danmark.

Køb en brugt Skoda – det betaler sig

Hvis du vil undgå at gældsætte dig ud over al rimelighed kan det således godt svare sig at finde en brugt bil, som allerede har tabt det meste af sin nyværdi. Og til familie brug kan du med fordel vælge en brugt Skoda. Med en Skoda får du i forvejen rigtig meget bil for pengene – og med en brugt Skoda endnu mere.

Du kan finde masser af Skoda biler i fin og køreklar stand hos ŠKODA Brøndby – læs mere på skoda-brondby.dk