tilbud på gulvafslibning

Find det mest fordelagtige tilbud på gulvafslibning

Find det mest fordelagtige tilbud på gulvafslibning

Er du i besiddelse af et sæbebehandlet trægulv, og er det ikke blevet behandlet i mange år? Så er det sandsynligvis på tide.

Hvordan ved jeg, om gulvet trænger til en afslibning?

Der er mange tegn på slitage som kan afsløre at dit gulv trænger til en kærlig behandling i form af en grundig og effektiv gulvafslibning.

Du vil for eksempel ikke længere kunne få dit sæbe behandlede trægulv til at skinne ved almindelig gulv vask som du måske kunne førhen. Dette skyldes at den fede hinde af sæbe, som skulle beskytte gulvet mod omverdenens påvirkninger, er slidt bort. Derved efterlades træværkets overfladiske fibre blotlagte og tørre, og aldeles sårbare over for spildte væsker og nedtrådt støv som indlejres i fibrene og gør gulvet plettet, gråligt og mat at se på.

Træværkets tørre overflade vil få en tendens til at danne irriterende splinter, og der vil hurtigere opstå ridser og skrammer i et i forvejen slidt trægulv. Sluttelig vil solens skarpe stråler forårsage et fænomen som kaldes solfalming hvor gulvets før så smukke hvidlige overflade antager en grim gulnet nuance. Og så ved du at det er på tide med en professionel gulvafslibning.

Måske er du ikke helt selv opmærksom på slitagens omfang da denne foregår gradvist hen over årene. Men hvis du trækker en flig af gulvtæppet til side eller flytter den sofa som har stået på samme sted i mange år vil du tydeligt kunne se forskel.

Der hvor gulvet har været beskyttet af tæpper eller møbler, og således ikke har været udsat for slid, vil det stadig fremstå lyst og ensartet. Men i de omkringliggende områder vil du tydeligt kunne se hvordan træværket er blevet skrammet, ridset, splintret og misfarvet. Og det er her du kontakter din lokale gulvmand med henblik på et skarpt tilbud på en professionelt udført gulvafslibning med efterbehandling.