trusse

Find den flotteste trusse online

Find den flotteste trusse online

En flot og forførende trusse udgør grundstenen i din lingeri garderobe. En hver kvinde bør eje mindst eet par trusser som ikke hører til i kogevask afdelingen. Fine trusser – eventuelt med blonder – kan få dig til at føle dig sensuel og flirtende, selv til hverdag.

Hvordan vælger jeg den rette trusse?

Trusserne er vores mest intime beklædning og bør således udvælges med omhu. Hvilken trusse du skal vælge er i høj grad et spørgsmål om smag og behag. Det er først og fremmest vigtigt at du føler dig godt tilpas i den nye trusse. En trusse er nemlig kun så sexet og fræk som bæreren føler sig.

Hvis den minimalistiske g strengs trusse gør dig usikker bør du vælge en anden model. En flot tanga eller tai trusse kan sagtens være ganske forførende selv om den dækker noget mere end den ultra hotte g strengs trusse. Trusser med mere dækning lever naturligt nok mere plads til alle de forførende detaljer så som blonder, lacings, sløjfer og lignende. Således kan en maxi trusse eller et par boxer shorts også være ganske flirtende i deres udtryk. Det er udelukkende et spørgsmål om design.

I den mere casual afdeling finder du løse hipsters, briefs og boxer shorts. Disse modeller har også deres charme og kan for eksempel være udført i wet look som leder tankerne hen på fetich og blid BDSM. Løst siddende trusser med lidt dækning af ben og mave er en særlig genre som også tæller den såkaldte skovtrusse – en klassiker som er på vej tilbage, og som er meget klædelige hvis man gerne vil camouflere en hofte eller mave delle. Skovtrusser er desuden virkelig behagelige idet de som oftest er fremstillet i silkelette stoffer så som silke eller satin.

Du kan finde et stort udvalg af flotte trusser på love-lingeri.dk