facadeskilte

Facadeskilte skal stå knivskarpe - hele tiden!

Facadeskilte skal stå knivskarpe - hele tiden!

Det giver jo sig selv, at når man køber nogle facadeskilte til for eksempel ens forretning fra helt nye af, som med fordel kan gøres herfra: https://www.nordiksign.dk/

så står de funklende rene, flotte og skarpe i deres fremtoning, men sådan bliver de jo ikke ved med at fremstå af sig selv.

Som med så mange andre ting her i livet, så skal den slags gøres rene, vaskes af og måske repareres i ny og næ, hvis man da ikke ligefrem vælger at få skiltet eller dele af det udskiftet.

Det er dog lidt et problem her, at man ikke har at gøre med for eksempel at støvsuge derhjemme eller andet, som kan være svært nok at overkomme i hverdagene efter arbejdet såvel som i weekenderne.

Med facadeskilte har man jo at gøre med noget, som man kan risikere hænger højt oppe, så selvom man måske lige har remedierne og ved, hvordan man skal gøre det givne skilt rent, så skal man også højt op i luften – og det kan kræver endnu længere tid med tilløb at tage sig sammen til.

Og så er det heller ikke helt nemt at rengøre de facadeskilte, uanset hvor højt oppe man er, da tyngdeloven arbejder mod en her.

Er man endda højt oppe med skiltet og selv lider af højdeskræk, så kan man blive nødt til at få andre til at gøre det for en, selvom man måske også har en hjælper eller flere til at hjælpe en med arbejdet, som når skiltet skal repareres.

Har man travlt i butikken til hverdag, så er det måske også en idé, at få et rengøringsfirma til at gøre det for dig, så tjansen bliver gjort mest effektivt, men du gør det, du er bedst til: bestyrer din butik.

Facadeskiltet skal dog altid tone sig flot frem, for det kan betyde forskellen på, om nye og for den sags skyld eksisterende kunder kigger ind.