Gulvfirma

Få hjælp til at genskabe dit smukke gulv hos dit lokale gulvfirma

Få hjælp til at genskabe dit smukke gulv hos dit lokale gulvfirma

Er du træt af at se på slidte og flossede trægulve, og af at få splinter i fødderne når du går i bare tæer eller strømpesokker derhjemme? Så er det muligvis tid til en grundig gulvafslibning.

Når et trægulv er blevet så tørt i overfladen at det begynder at danne splinter, og ikke længere kan blive pænt og rent ved en almindelig gulv vask, er der nemlig kun én måde hvorpå du kan få det til at skinne på ny. Og den vej går gennem en dygtig og erfaren gulvsliber.

Hvad kan jeg opnå ved en professionel gulvafslibning?

En gulvsliber kan nemlig sørge for at den slidte overflade bliver slebet af dit trægulv – på skånsom og effektiv vis. Afslibning af gulve foregår, imodsætning til afhøvling af gulve, ved hjælp af sandpapir. Således kan langt de fleste massive trægulve sagtens tåle en gulvafslibning.

Ved en gulvafslibning fjernes allerhøjst to millimeter af træværkets slidte overflade. Dette er i de fleste tilfælde fuldt tilstrækkeligt for at komme de overfladiske skønhedspletter til livs. Slidspor fra nedtrådt støv og snavs samt misfarvede og gulnede plamager fra solfalming og skæmmende skjolder fra spildte farvede væsker stikker sjældent meget dybere end de bemeldte to millimeter.

Du vil blive overrasket over effekten af en grundig professionel gulvafslibning. Dit trægulv kan blive flere toner lysere, og langt mere ensartet i sit udseende. Vælger du samtidig at få udført en plejende og beskyttende efterbehandling, vil dit trægulv kunne komme til at stå som var det ganske nylagt. Og følger du gulvmandens anvisninger når det kommer til pleje og vedligeholdelse af dit nybehandlede trægulv vil du kunne have glæde af dette i mange år fremover.

Hvor finder jeg et pålideligt gulvfirma i København?

DBF Gulvservice er dit gulvfirma i København. Her kan du få hjælp til alt hvad der vedrører trægulve – læs mere på gulvafslibning-priser.dk