rejsetips

Få gode rejsetips

Få gode rejsetips

At rejse er at leve var der en kendt dansk forfatter, der ofte bliver citeret for at have sagt. Og han har så evig ret. Der er også sket meget på den front, siden danskerne i 60’erne startede med at tage til grisefest på Mallorca.

Derfor kan det være en god ide at få gode rejsetips på bolu.dk og blive inspireret til, hvor den næste rejse skal gå hen eller hvad der kan være af spændende muligheder, som man ikke kendte til.

At rejse med børn

I dag er der et utal af muligheder for at rejse også med børn. Det kan være til et resort med all inklusive, så i ikke behøver at tage nogle former for beslutninger og der vil som udgangspunkt altid være noget børnene er vilde med at spise. Om ikke andet så ismaskine.

At rejse lidt mere frit, fungere også rigtig godt med børn. Især hvis man husker at man ikke kan nå det samme, som hvis man var alene eller blot 2. Men det er en fantastisk mulighed, både når børnene er mindre og når de er ældre at tage en rygsæk på ryggen og se hvad der sker. Det kan selvfølgelig alt afhængig af temperament og behov, planlægges mere eller mindre i forvejen. Men børn er ikke en hindring for at rejse ud i verden. 

At rejse uden børn

Det allervigtigste man skal gøre inden man bestiller en rejse, er at forventning afstemme med sine rejsefæller. Det er første skridt til en succesful rejse. Der er ligesom lagt op til konflikter, hvis den ene vil ligge og læse ved en pool og den anden vil ud og opleve verden. Ud over det er det at rejse udelukkende et spørgsmål om budget og ens ønsker om, hvor turen skal gå hen. Uanset om det er en storbyferie eller trekking i Himalaya.