Altandörr

Få en flot altan eller terrasse med en dobbelt altandør

Få en flot altan eller terrasse med en dobbelt altandør

editorial

Det er skønt at have en altan eller en terrasse. Bor du i lejlighed, får du mulighed for udeliv på en altan uden at skulle forlade din bolig. Og bor du i hus vil en lækker terrasse kunne give dig ekstra plads, som kan udnyttes hele året rundt. Af samme grund bør du værne om altanen eller terrassen, og sørge for at den indtænkes i dine renoverings planer når boligen skal sættes flot i stand.

Du bør i samme anledning tjekke om ikke den gamle altandør eller terrassedør trænger til at blive skiftet ud. En altandør, som ikke slutter helt tæt eller er forsynet med isolerende ruder kan være årsag til et stort varmespild.

Derfor kan det på alle måder godt betale sig at skifte døren ud hvis den har nogle år på bagen. Og det kan også godt svare sig at installere en dobbelt altandør hvis pladsen er til det.

image

Hvad er de største fordele ved at installere en dobbelt altandør?

Den største fordel ved at vælge en dobbelt altandør frem for en enkeltfaget model er, at du på den måde får mere lys ind i dit hjem. Det skyldes, at en dobbeltdør giver dig dobbelt så meget lysindfald som en enkelt dør. Og det ekstra lys kan gøre hele forskellen for, hvordan dit hjem føles.

Det betyder også, at du kan udnytte pladsen endnu bedre. Hvorfor har man trods alt en altan eller terrasse, hvis man ikke kan nyde den ordentligt? Med en dobbelt terrassedør vil du også kunne lufte bedre ud.

Der er andre fordele ved at få monteret en dobbeltdør. Du kan f.eks. vælge en terrassedør med isolerende glas eller solafskærmende glas. Når du vælger dobbelt eller tredobbelt isolerende glas, holder du kulden ude og varmen inde. 

Du kan finde et stort og velassorteret udvalg af dobbelte altandøre på https://klarfonster.se/dorrar/altandorr