eboligadvokat

Få en advokat til at hjælpe jer med omvendt forældrekøb

Få en advokat til at hjælpe jer med omvendt forældrekøb

Du har sikkert hørt om forældrekøb, hvor forældrene køber en bolig, som de så lejer ud til deres voksne barn. Det er særligt brugt i de større byer, hvor det kan være svært for unge at komme ind på boligmarkedet. Men selvom du er bekendt med denne model, er det ikke sikkert, at du har hørt om omvendt forældrekøb. Der er det de voksne børn, der køber en bolig, som de så lejer ud til deres forældre. Det kan være en smart måde for dig at hjælpe dine forældre til at få et hjem, der passer til dem i deres alderdom. 

Når I kaster jer ud i omvendt forældrekøb, er det vigtigt, at I sørger for at have det juridiske på plads fra start af. Derfor bør I altid have en advokat inde over. På den måde er I sikre på, at der ikke opstår uoverensstemmelser senere. Det ville jo være ærgerligt, hvis der senere opstår splittelse i familien på grund af noget, der egentlig skulle være en hjælp. 

Vælg firma med forstand på omvendt forældrekøb

Når I skal vælge et advokatfirma til at hjælpe jer med omvendt forældrekøb, kan I lige så godt vælge nogle, der i forvejen har styr på det. Det kan for eksempel være eboligadvokat.dk. De er vant til at hjælpe med at udfærdige kontrakter og se papirer igennem både i forbindelse med forældrekøb og med omvendt forældrekøb. For der er jo både papirerne i forbindelse med selve boligen, derudover kan det være rart, at I udarbejder en lejekontrakt. 

Når du skal købe en bolig, bør du altid få en advokat til at se papirerne igennem. De er vant til den slags og kan hurtigt spotte, hvis der er noget, der ikke er, som det burdet være. Det er en rar forsikring for dig at have, så du ikke ender med at købe katten i sækken.