Skønhedsklinik i København, Inviocare

Få den bedste behandling hos Inviocare – din skønhedsklinik i København

Få den bedste behandling hos Inviocare – din skønhedsklinik i København

Er dit ansigt begyndt at hænge – men ikke helt nok til at retfærdiggøre et kirurgisk ansigtsløft? Så kan du med fordel opsøge en skønhedsklinik som har speciale inden for ansigtsforskønnelse uden brug af skalpel og sutur.

Kan jeg opnå et smukkere udseende uden kirurgi?

Med moderne metoder så som Botox, laser og filler til hjælp er det nemlig muligt at genskabe en ungdommelig hud og en ditto ansigts facon helt uden brug af kirurgiske metoder.

Du vil blive overrasket over hvad du kan opnå med ganske enkle midler, og helt uden at skulle indlægges eller bedøves. Du vil kunne rette op på din slappe hud ved hjælp af laser eller ultralyd. Rynker udglattes hurtigt og effektivt ved hjælp af Botox. Og injektioner med fillers kan genskabe volumen i dine læber og kindben, samt gøre din kæbelinje skarpere og mere markeret.

Hvad er Botox og fillers?

Botox og fillers er stoffer som injiceres i henholdsvis ansigtets muskler og i ansigtets hud. Botox har som funktion at lamme visse muskler for at opnå et bestemt udtryk.

De mest kendte eksempler på anvendelse af Botox er udglatning af rynker – især den karakteristiske bekymrings rynke mellem øjenbrynene, og de irriterende kragetæer rundt om øjnene. Fillers anvendes især til at skabe volumen, og kan få selv de tyndeste og smalleste læber til at fremstå voluminøse og kysseklare. Og med en kombination af Botox og filler behandling kan du faktisk komme rigtig langt uden at skulle lægge dig under kniven.

Hvor finder jeg en god skønhedsklinik i København?

Er du bosiddende i København eller omegn kan du med fordel vælge Inviocare. Inviocare har igennem mange år behandlet glade og tilfredse kunder med Botox og fillers samt med laser, kemisk peeling, og fedtfrysning.

Du kan booke tid til en indledende konsultation på https://inviocare.com/