alkoholbehandling

Få den bedste alkoholbehandling, og slip ud af dit misbrug

Få den bedste alkoholbehandling, og slip ud af dit misbrug

Har du til tider svært ved at kontrollere dit alkohol forbrug – og føler du, at der skal mere og mere alkohol til for at opnå den ønskede effekt heraf? Så er du sandsynligvis godt på vej til at udvikle et overforbrug af alkohol. Og med overforbrug følger ofte afhængighed og misbrug

Hvorfor skal jeg gå i alkoholbehandling?

Det er meget vigtigt, at du som begyndende alkoholiker ikke kommer længere ind i dit misbrug. Måske opfatter du ikke dit forbrug af alkohol som noget større problem lige nu. Al erfaring viser dog, at et forbrug af alkohol, som overstiger de af sundheds myndighederne fastsatte grænser, hurtigt kan føre til et afhængigheds betinget misbrug. Dette betyder, at du vil have meget svært ved at slippe alkoholen igen.

Måske har du allerde nået det punkt, hvor du synes det er ulideligt svært at komme igennem dagen uden en lille skarp om morgenen, et vist forbrug hen over dagen, og et antal sjusser at falde i søvn på. Og så er du faktisk allerede godt på vej ned ad en decideret glidebane, som for langt de fleste menneskers vedkommende ender i et hårdt misbrug af alkohol.

Derfor er en alkoholbehandling faktisk aktuel for dig, selv om du kun står ved indgangen til denne glidebane. Med en effektiv alkoholbehandling kan du nemlig beskytte dig selv imod tilbagefald, som kan føre dig længere og dybere ind i afhængighedens favntag. Og al den stund, du selv er i stand til at tage beslutningen om at modtage alkoholbehandling, bør du faktisk slå til. For det er kun et spørgsmål om tid førend afhængigheden æder alt, hvad der minder om selv erkendelse og dømmekraft – og så sidder du ubehjælpeligt fast.

Hos Behandlingscenter Stien kan du få al den nødvendige hjælp til at slippe uden om alkoholisme. Du kan læse mere om alkoholbehandling på behandlingscenter-stien.dk