gulvafslibning

Få et flottere trægulv i din bolig med en grundig gulvafslibning

Få et flottere trægulv i din bolig med en grundig gulvafslibning

Hvis du ønsker at optimere salgsprisen på din bolig, er det en god idé at sørge for, at den fremstår i så god stand som overhovedet muligt. Som minimum bør du sikre, at der er gjort pænt rent forud for fremvisning og åbent hus, og at vinduerne er poleret, så de ikke virker matte og grimede. Afskallet maling på dørkarme og vinduesrammer bør ligeledes repareres – og det behøver ikke at være den helt store omgang. Er væggene falmet i farven, kan et enkelt lag frisk maling gøre underværker. Og dit gulv må du endelig ikke overse.

Er din lejlighed eller dit hus forsynet med trægulv, er der stor sandsynlighed for, at dette vil have rigtig godt af en grundig gulvafslibning. Trægulve bliver, uanset træets sort og gulvets type, slidt med tiden – og med slid følger grimme mærker af nedtrådt støv og skidt. Måske er der kommet ridser og skrammer, som ligeledes samler snavs, og splinter, som gør gulvet ubehageligt at gå på. Og spildte væsker danner skjolder og pletter, som skæmmer det smukke trægulv og gør det ujævnt at se på.

Frisk trægulvet op med en professionel gulvafslibning – det betaler sig

Alle disse skønhedspletter skæmmer dit trægulv, og får det til at se ældre og mere slidt ud, end det i virkeligheden er. Langt de fleste af dem er nemlig aflejret i træværkets overflade, hvilket betyder, at de kan fjernes ved en ganske almindelig gulvafslibning.

Vil du være sikker på at opnå det bedste resultat ved en gulvafslibning, bør du lade en professionel gulvmand om at udføre opgaven. En erfaren og faglært håndværker vil hurtigt kunne vurdere, hvor omfattende din gulvafslibning skal være, baseret på dit trægulvs beskaffenhed og sundheds tilstand. Og så vil du tilmed få en grundig efterbehandling, hvilket garanterer et smukt og holdbart resultat.

Find din dygtige gulvsliber hos Gulvkanonen.dk