hundesko / hundestøvler

Derfor skal din hund have et par gode hundesko

Derfor skal din hund have et par gode hundesko

advertorial

Hvis der er en ting, du skal overveje at forkæle din hund med, så er det er par hundesko. Hundesko kan nemlig beskytte og passe ekstra godt på din hunds poter. 

De gode grunde til at købe hundesko 

Når dig og din hund skal på tur, så vil du sikkert gerne have, at din firbenede ven får så god en tur som muligt. Og det kan du være med til at give den med et par hundesko. 

Hundesko beskytter sår og rifter 

Hvis din hund enten har sår eller rifter på poterne, så kan det blive noget så ubehageligt med en gåtur. Her kan hunden nemlig træde alt fra sand, jord, græs, skovbund og andet ind i poterne. Heldigvis kan hundesko være med til at sikre, at der ikke trænger skidt og snavs ind i rifterne. I behøver derfor ikke holde igen med at komme udenfor.

Hundesko kan isolere mod varme og kulde 

Det er ikke altid særligt rart, når små hundepoter skal gå på et alt for varmt eller koldt underlag. Det er nok også noget, de fleste kan relatere til. Hvis du derfor også har en hund, som reagerer ekstra meget i kolde eller varme perioder, så kan et par hundesko være ideelle.

image

Hundesko giver god bevægelsesfrihed

Noget der også skal nævnes omkring hundesko er, at de giver god bevægelsesfrihed. Din hund vil derfor også nemt kunne løbe omkring, som den plejer. 

Find hundesko i alle størrelser

En fjerde god grund til at købe hundesko er, at du kan få dem i nærmest alle størrelser. Du kan derfor også forvente, at du kan finde et par, som passer helt perfekt til din hund, hvad end du skal bruge en eller fire.

Et sted hvor du kan finde mange forskellige hundesko, er ved Østrand. Du kan se udvalget her: https://www.ostrand.dk/shop/hundesko-stoevler-317c1.html.