Boligindretning

Der skal afsættes godt med tid til boligindretning

Der skal afsættes godt med tid til boligindretning

advertorial

Det der med boligindretning er (desværre) ikke bare at sidde at savle over Overgaard Dyrman-sager, som man gerne vil have, og så finder man et sted, hvor man kan købe dette.

Det er noget, som der starter lang, lang tid i forvejen; det bør det i hvert fald gøre, hvis man skal have det bedste ud af det, så man kommer i mål med drømmen, og det ikke ender i kaos og kompromiser.

Man skal lægge en konkret plan for, hvor man vil have tingene til at stå, hvordan det skal ende med at se ud, og hvad man har budget til.

Der skal skam også være plads til spontane indslag undervejs, og nogle gange finder man da ud på vejen, at der er noget, der virker bedre end andet, fordi noget så godt ud i teorien, men i praksis er det en helt anden sag.

Sådan noget planlægning er ikke særligt sexet, når man ellers bare vil romantisere over at indrette ens bolig, men det gør bare projektet meget nemmere i sidste ende.

Boligindretning

Boligindretningen skal gennem flere skridt

Selvfølgelig skal man ikke glemme, hvorfor man gør det, så man ikke mister glæden ved det, men man må tage det sure med det søde, og i nogle perioder er der bare mere af det sure end det søde.

Så skal man sige til sig selv, mens man er ved at tabe pusten over at skulle klare alt det kedelige, at man kommer til at nyde det i fulde drag, når man er færdig, og man vil takke sig selv for, at man tog den nødvendige tid til at gøre det.

På den måde lærer man også, at det er det bedste at gøre, og at det er sådan, som man skal gøre det næste gang, når man skal indrette en bolig.