splash about badetøj

Børn får en god svømmeoplevelse med Splash about badetøj

Børn får en god svømmeoplevelse med Splash about badetøj

Små børn skal helst gerne have en god oplevelse med de første ting, de stifter bekendtskab med, for ellers kan den slags sætte sig som traumer; og selvom børnene så ikke kan huske det, når de bliver ældre, så er det måske fordi, de har fortrængt det.

Den slags skrækoplevelser kan stadig have sat sig i dem, så de for eksempel får vandskræk, hvis de fik en uheldig oplevelse med vandet, når de skulle lære at svømme som små.

Herhjemme er vi gode til at lade vores børn lære motorikøvelser i svømmebassiner og svømmehaller sammen med andre jævnaldrende, og selvom der ikke er farlige dyr her, og man passer på børnene, så er der nogle ting, man sjældent kan helgardere sig mod.

Hvis for eksempel barnet skal besørge, og det så skider i sit badetøj, bæen flyder rundt, de andre babyer græder, og de voksne bliver sure og siger, man skulle have taget sig af det, inden man tog barnet i vandet.

Men det er jo ikke altid til at time på den måde, og når børn skal af med deres efterladenskaber, så skal det helst ske med det samme.

Gennem tiden har man så forsøgt at opfinde noget badetøj og bleer eller en kombination af disse, der skal sikre, at det ikke er til gene for barnet eller andre, hvis der sker et “uheld”, mens man er ude at svømmetræne.

Et af de seneste skud på stammen er Splash About badetøj, der har vundet indpas på markedet for at være blandt det bedste, moderne badetøj til babyer, når de skal lære at svømme og generet er ude i vandets omgivelser.

Derfor skal vores anbefaling lyde, at man benytter sig af dette badetøj til børn, når de skal begå sig i vandet, så de ubetinget får en god oplevelse med vandet.